Gezond Vegan Eten

Published Oct 17, 22
3 min read

Gezond Eten Langer Leven

Het bekendste intermittent fasting schema is zonder twijfel 16/8. Dit is het schema dat ook het best past in een dagelijks ritme. Het is ook een relatief sociaal schema te noemen want je kunt aan de meeste dingen gewoon meedoen. Het houdt in dat je 16 uur achtereen gaat vasten en daarna 8 uur hebt om te eten (gezond eten keten).

Het voordeel is dat je in dit schema alleen niet ontbijt. De lunch kan je gewoon met collega’s delen en ook het avondeten past in een normaal patroon. Wanneer je om 18. 00 het diner eet, dan heb je om 20. gezond eten keten. 00 nog de kans om een laatste tussendoortje te nemen.Houd je dit tot 12. 00 vol, dan heb je er dus 16 uur opzitten. Je kunt dan de lunch nuttigen, zonder problemen en na de lunch kan je dan weer door tot het diner. Al is er ook ruimte voor een tussendoortje, indien nodig. Let wel op, want 16/8 staat eigenlijk voor twee tot drie eetmomenten per dag.Je kunt natuurlijk schuiven met de tijden zoveel als je wilt. Mocht je eens op 15/9 of 17/7 uitkomen, dan kan dat ook. Hoewel het 16/8 schema perfect lijkt voor mensen die gewoon de lunch en het diner willen meemaken, is het niet zo dat je verplicht bent om de eetperiode tussen 12 (gezond eten keten).

00 te houden (gezond eten keten). Je kunt ook voor 10. 00 tot 18. 00 gaan, of voor 6. 00 tot 14. 00. Als dit beter bij je past, is dat natuurlijk geen probleem. Het gaat er vooral om dat deze methode lekker flexibel is en je er daarom dus ook goed mee kunt beginnen.

Ook dat is een voordeel. Een ander intermittent fasting schema dat veel gebruikt wordt, is dat van 24 uur aan een stuk vasten. Dit kan je dan één of twee keer per week doen. Je kan bijvoorbeeld op dinsdagavond om 18 (gezond eten keten). 00 het diner eten en dan de eerstvolgende maaltijd pas op woensdag om 18.

Gezond Eten Nederland

Ook van ontbijt naar ontbijt of van lunch naar lunch is mogelijk. Dit hangt natuurlijk af van wat het best past in jouw levensstijl. Kies je voor dit schema, dan is het belangrijk om op te letten dat je op de dagen dat je niet vast niet meer gegeten wordt dan voorheen. gezond eten keten.

Het is belangrijk om naar 24 uur toe te werken. Bijvoorbeeld door van 12 uur naar 14 uur te gaan en zo steeds de grens twee uur te verleggen. Ook het 5:2 dieet wordt vaak gebruikt als intermittent fasting schema - gezond eten keten. Je eet 5 dagen volgens een normaal patroon en hebt dan te maken met 2 dagen calorierestrictie (gezond eten keten).

Navigation

Home

Latest Posts

Thuishulp Arnhem

Published Nov 19, 23
4 min read

Thuishulp De Lier

Published Nov 08, 23
7 min read

Permanente Make Up Wilrijk

Published Sep 27, 23
7 min read